pur naturs tiljor från douglasgran för altanen: Den snyggar upp sköna platser

Vill ni inte ha en altan från ett tropiskt träd? Och tiljor av WPC (wood-plastic-composite = träd-plast-komposit) motsvarar inte heller era förväntningar? Så är ni rätt person för pur natur: Vi erbjuder ett unikt sortiment av Tysklands bästa tiljor från douglasgran. Bilda er en egen uppfattning nu!

Altantilja »Kollin« från douglasgran

Altantilja »Kollin« från douglasgran

Altantiljan »Kollin« från douglasgranträd är präglad av ett linjerakt optik. De ädla tiljorna har nästan inga kvisthål och är det bästa valet att tillverka massivt douglasgranträd i pga. stjärnsågningen med stående årsringar.

Altantilja »Alpin« från douglasgran

Altantilja »Alpin« från douglasgran

De utmärkande dragen av pur naturs altantilja Alpin är sin ovanliga bredd. Ni kommer att söka förgäves efter tiljor med samma bredd. Genom kunskap och hantverkskunnande lyckades vi att tillverka tiljor med denna bredd utan risk för kupning.

Alla pur naturs altaner har följande egenskaper gemensamt:

Hållbart skogsbruk

Hållbart skogsbruk

Tyskland har bland dem hårdaste skogsbruk lagarna. Hållbarhet är lagligt bindande. Altantiljor från pur natur kommer från ett ärligt och hållbart skogsbruk.

Växt och producerat i Tyskland

Växt och producerat i Tyskland

Douglasgranträden varav vi tillverkar pur naturs altantiljor härstammar nästan uteslutande från Tyskland och tiljorna produceras till 100 % i Tyskland.

Ribban: högst kvalité

Ribban: högst kvalité

Man kan inte jämföra pur naturs altantiljor från douglasgran med vanliga altantiljor som det finns hos byggmarkander eller virkeshandlaren. Pur naturs altantiljor från douglasgran sätter höga standarder angående kvaliteten och design.

Förstörs inte

Förstörs inte

Douglasgranträden och – stammen för pur naturs altantiljor har ett personligt värde. Vid 80-120 års ålder har det trädstammen förhårdnat och lämpar sig därför utmärkt för att klara av många fler långa livcykler.