De brädor som föreställer världen: pur natur tiljor för ert trägolv.

För oss vid pur natur är ett trägolv är inte bara ett golv. Det är en scen med historier som utspelar sig i ert hem varje dag. Det är skäl nog för att har höga krav: varje pur natur tilja utmärkar sig med hög kvalitet, tidlös estetik och hållbarhet.

Nu är det upp till er att bestämma er: Douglasgran eller ek? Det är båda träsorter varav vi tillverkar våra trägolv. Dom både olika tillvalen av tiljor finns som massiv tilja eller 3-skikt tilja liksom typerna Select eller Natur.

pur natur tiljor Douglasgran

pur natur tiljor Douglasgran

Har ni någon gång stått på ett 10-meter högt hopptorn? Det kan vara svårt att föreställa sig att vår pur natur tilja douglasgran kan överträffar det i dimension om fråga och längd om hälften. Men så är det:

Vår pur natur tilja douglasgran är upp till 15 meter lång och 40 centimeter bred. Den är mycket lämplig för moderna, linjeraka eller kubiska konstruktioner. Arkitekterna och byggherrarna från hela världen sätter värde på detta.

Med vit-oljade eller vit-tvålade yta får ni ett ljust och modernt trägolv med naturlig karaktär.

pur natur tiljor ek

pur natur tiljor ek

Eken överlever 30 generationer - Inte konstigt att det blev en symbol för evighet och samtidigt en klassiker bland trädgolven: Det är långlivad och lika tidlös.

Pur natur tilja ek finns i längder upp till 10m i både fasta och olika bredder. pur natur tilja ek finns som massiv tilja eller 3-skikt tilja.

Det är unikt och mångsidigt: behandlat med naturlig olja får ni en brunaktig yta, med vit olja ni en ljus-modern optik.

Läs mer om pur natur tilja ek

Basen för alla pur natur tiljor:

Hållbarheten

Hållbarheten

Hållbarheten – inte bara ett modeord: Det kan ni lita på: Var och en av våra tiljor kommer från ett ärligt och hållbart skogsbruk.

Ursprungsintyget

Ursprungsintyget

Som den absolut första producenten har vi infört ett ursprungsintyg: Om ni vill erhålla geo-daterna från var just din tilja har börjat tillverkas.

Kvaliteten

Kvaliteten

Sedan många år tillbaka är vi den första och enda producenten som arbetat med fast definierade (kvalitets-)standarder för varje tilja. Den garanterar en konstant högt kvalitet.

Golvvärmen

Golvvärmen

Alla pur natur tiljor kan användas med golvvärme. Oavsett om det är massiv tilja eller 3-skikt tilja, ni kan förlita er på att pur natur tiljor funka oavsett vilken ni väljer.