Uppleva naturlig fullkomligheten

Ett stort träds liv börjar som något väldigt litet: en pytteliten ättling blir en koloss med sekler. Varje vinter avslutas en årsring, för att sedan börja om igen på våren.

Trädet skriver ständigt om er historia. Ett naturligt trägolv är en levande produkt som blir ert hems levande fundament. Med varje steg, varje dans, varje fest: Ert pur natur golv blir vittne till era vackraste upplevelser och ska komma att påminna er om det - med sin ojämförliga patina.

Ni ska se – för oss är golv inte bara golv. Golv är det viktigaste för oss och vi använder oss av högsta kvalitet. Ty pur natur tiljor är tillverkat för livet - inte för livsavsnitten.

Men framförallt den är görat med gott samvete: Vi har bra hand om och respektfullt hanterar alla naturens värdefulla resurser. Alla pur natur produkter kommer ifrån en ambitiös och bevisad hållbar produktion. Eftersom vi är den absolut första producenten har vi infört ursprungsintyget: Ni kan erhålla exakta geo-daterna av det trädslag som ert pur natur golv är tillverkat av. 

Vi gläds över ert intresse och hälsar er hjärtligt välkomna att uppleva pur natur – steg för steg här på hemsidan, hos våra återförsäljare eller i ett personligt samtal med oss.

Upptäcka pur natur

Produkterna

Låter er fascineras av de hissnande sköna och naturliga pur natur produkterna:

Märket

Lär er genom hur pur natur utmärkar sig. Ni kommer känna hållbarheten. Vad pur natur handlar om:

Omisskännlighet

Pur natur är första premium leverantör av tiljor med ursprungsintyg. För att veta mer om det:

Är känd från